Ha elcsúszik, ott csússzon el

Május 12.
A Salgó Ralin kezdi a szezont Zsiros Imre és Forray Zsolt. A páros az első két futamot munkahelyi elfoglaltság miatt hagyta ki, de már nagyon várják, hogy újra versenyautóba ülhessenek. Zsíros számára a Salgó Rali egyébként is különleges verseny, hiszen itt indult először ralin. A szurkolóknak pedig ígéri, nem feltétlenül íven fog autózni

Zsíros Imre: - Borzalmasan hiányzott már a versenyzés. Le se mertem menni az első két futamra, hogy ne fájdítsam a szívemet. Tegnap vittem az autót Kasza Zolihoz, még egy utolsó átnézésre. Annyira jól esett csak úgy utcán is beleülni.

- Az autó rajt kész állapotban van. Technikailag elég jó, szerintem az elsők között lehet vele autózni. Inkább csak rajtam múlik, hogy így ötven felé mennyit merek elvállalni, a fiatalokkal szemben.

- Nagyon örülünk neki, hogy a Salgó Rali visszakerült a versenynaptárba. Itt volt életem első versenye, és szerintem mindenkinek rengeteg élménye van a régi Salgókról.

- Miután régen nem ültünk versenyautóban, a legfontosabb, hogy célba érjünk. A többieknek van egy pici előnyük velünk szemben, hogy ők már mentek két futamot. Eredményre nem számítok semmi különlegesre, ha jól érezzük magunkat a versenyen, akkor már elégedett leszek. Nem fogunk az időre hajtani, ahol elcsúszik, ott csússzon el keresztbe, legalább a nézők és mi is szórakozunk egy kicsit.

A csapat együttműködő partnerei:
HANA-BAU BT, www.ladabolt.hu, Lézer Irodatechnika, Napelemek Bt, MRE–H Kft, a nagyipari törő és zúzógépek forgalmazója, Lagrotta Utazási iroda, Gumis Tibi

Zsíros Imre-Forray Zsolt