Pethő új navigátorral

Május 12.
Új navigátorral, Bacigal Igorral áll rajthoz Pethő István az Országos Rali Bajnokság harmadik futamán, a Salgó Ralin.

Pethő István: - Új navigátorral, Bacigal Igorral fogok rajthoz állni a Salgó Ralin. Rubóval (Rubóczky Attila) rég óta versenyeztünk együtt, nagyon jól összeszoktunk, elégedett voltam vele, és nagyon jó barátságba is kerültünk.

- Sajnos a csapatunkat is utolérte a gazdasági válság, és már éppen azon gondolkodtunk, hogy kihagyjuk a Salgó Ralit, amikor (Bacigal) Igortól kaptam egy ajánlatot, hogy a saját támogatóit tudja hozni, így sikerült összeállítani a költségvetésünket a Salgóra.

- Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk Rubóval befejezni a szezont, mert ő is nagyon sok munkát és energiát fektetett a versenyzésbe. Továbbra is számítunk rá, mint csapattagra, és remélem, hogy még tudunk együtt versenyezni is.

- (Bacigal) Igorral szintén rég óta ismerjük egymást, tőle szoktuk vásárolni a versenybenzint és a versenygumikat. Az üzleti kapcsolat mellett barátok is vagyunk. Jó navigátornak tartom, ami már az első pályabejárások alkalmával kiderült, de még természetesen össze kell szoknunk.

- A verseny érdekes lesz, hiszen a navigátor mellett a pályák egy része is új. A szlovák pályák közül az első kettő tetszik, igazi rali pályák, ahol nagyon észnél kell lenni. A harmadik nagyon széles, tempós, az nekem nem jön be. A magyar pályákat nagyon szeretem, bár borzasztóan töredezettek, lyukasak.

- A bajnokságban a negyedik helyen állunk, ahonnan kis szerencsével még előrébb is kerülhetünk, de Osváthot is nagyon nehéz lesz magunk mögött tartani, úgyhogy, ha a Salgó után is megtartjuk a negyedik helyünket, akkor azzal elégedett leszek.

Az Országos Rali Bajnokság állása két futam után (nem hivatalos):
1. Asi-Pikó 48, 2. Hadik-Juhász 39, 3. Trencsényi-Trencsényi 32, 4. Pethő-Rubóczky 30, 5. Osváth-Farnadi 28, 6. ifj. Tóth-Patkó 21, 7. Ollé-Czakó 14. 8. Matics-Viczena 12, 9. Vas-Géczy és Balogh-Bahor 10

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft.

Dynamic Rally Team