Talán majd fordítva

Május 9.
Az abszolút negyedik helyet szerezte meg a Rábaköz Kupa első versenynapján a Korda Racing versenyzőpárosa, Korda Erik és Tóth György.

Számos áldozatot követelt a Rábaköz Kupa első versenynapja, a bajnokság második helyezettje, a Fazekas-Horn duó még a rajt előtt, az éllovas Szalay-Bunkóczy kettős pedig a harmadik szelektíven szállt ki a küzdelemből. A Korda Racing párosát a műszaki problémák elkerülték, a nap utolsó szakaszán azonban egy defekt őket is lelassította.

Korda Erik: - Ezek a pályák egészen biztos nem lesznek a szívem csücskei, úgy érzem egy picit hiányzik az a rutin és a versenykilométer, amit ellenfeleink is hosszú évek alatt szereztek meg, mögöttem tulajdonképpen egy fél magyar bajnoki szezon van. Nem mondom, hogy rosszak a pályák, az autónknak sokkal inkább fekszenek mint a Derecskeiek, csak mi nem találtuk meg a ritmusát. Ráadásul az utolsó szelektív, utolsó tíz kilométerét defektes kerékkel tettük meg, a holnapi napnak így az abszolút negyedik helyről vágunk neki.

- Az eredménnyel egyáltalán nem vagyok elégedett, de legalább nem vagyunk messze a dobogótól. Látok rá esélyt, hogy holnap megszerezzük a harmadik helyet, de nem fogunk ész nélkül támadni. Mindenképp célba kell érnünk, hisz a bajnokság idén csak öt versenyből áll, így minden egyes megszerzett pontnak különös jelentősége van. A vasárnapi pályák megegyeznek a maiakkal, annyi különbséggel, hogy holnap fordítva megyünk rajta, talán így jobb lesz.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRT, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing