Szezonkezdet Szilágyiéknál!

Május 8.
A hétvégi vigántpetendi DRT versenyen kezdi ez évi programját Szilágyi Jani Dienes Babszival az oldalán az
N csoportos EVO IX-es Mitsubishivel. Mivel a Horvát Bajnokság első futama a múlt hónap végén elmaradt - illetve megrendezésére valószínű szeptemberben kerül sor - az így kiesett kilométereket igyekeznek pótolni.

Jani: Sajnos az első horvát versenyünk időpontja változott, így kapóra jött ez a jó kis verseny, hogy gurulhassunk már végre egyet. E hónap végén lesz az INA DELTA Rallye és előtte mindenképpen vissza kell rázódnunk mert már nagyon régen mentünk az autóval. Szerencsére túl nagy változások nem történtek nálunk, Babszival megyünk egész évben és az autó is maradt az EVO IX-es. A teljes Horvát Bajnokság mellett hazaifutamokat is tervezünk, de ismerve az itthoni állapotokat egyelőre bizonytalan melyik futamot tudjuk beiktatni a programunkba.

Nagyon örülünk, hogy idén is tudunk versenyezni, azt hiszem az ismert gazdasági helyzetben ez nagy dolog és igyekszünk meghálálni azt a bizalmat, amit már évek óta élvezünk támogatóinktól. Természetesen mi sem nézünk könnyű év elé, de a lehetőségekhez mérten a maximumra törekszünk és kíváncsian várjuk a versenyeket!

Köszönet támogatóinknak:
Schneider Írószerek, Victoria Office Products, Miller & Morison, Kókai Tömítéstechnikai Kft., Transdanubio’96 Kft., K+F Tanácsadó Kft., Baumidex Kft., A-Z Holding Kft., Monty Sro.

Stille ASE