Most megmutatjuk

Május 7.
Kapuvár környékén folytatja szereplését a Magyar Tereprali Bajnokságban a Korda Racing versenyzőpárosa, Korda Erik és Tóth György.

Derecskéről Kapuvárra költözik a Magyar Tereprali Bajnokság mezőnye, itt kerül megrendezésre a sorozat második állomása, a Rábaköz Kupa. A versenyzőknek szombaton és vasárnap hét szelektív szakasz áll rendelkezésükre, hogy döntsenek a bajnoki pontok sorsáról, a szelektív szakaszok hossza meghaladja a 300 kilométert.

Korda Erik: - A derecskei szezonnyitó után ismét egy vadonatúj versenyen kell bizonyítanunk, ezen a hétvégén Kapuvár környéki pályákon fogunk versenyezni. Sajnos a bajnokság első állomásán nem volt sok szerencsénk, a körgyorson nagyon sokat kellett az előttünk haladó páros porába autóznunk, de a teljesítményünkkel abszolút elégedett voltam így bizakodva várom a Kapuvári rajtot. Könnyű dolgunk ezúttal sem lesz, ismét komoly mezőnnyel kell megbirkóznunk, ami felénk billentheti a mérleg nyelvét, hogy ezúttal a pályák technikásabbak, ez nekünk és autónknak is jobban fekszik. Ha sikerül megvalósítani célunkat, akkor a célban felléphetünk a dobogóra.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRT, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing