Szolyka Mikinek két ékszíj sem volt elég

Április 28.
Két ékszíjat tépett szét Szolyka Miklós és Jánosa Ákos VFTS-e egy gyorsasági alatt, ami a Dynamic Rally Team párosának a negyedik szakaszon a verseny végét jelentette.

Szolyka Miklós: - Nem is tudom, hogy mit mondjak. Pont egy éve Miskolcon értük célba utoljára. Nagy nehezen megoldottuk azt a problémát, ami miatt tavaly folyamatosan kiestünk. Az autó nagyon jó, a csapat nagyon jó munkát végez, mégsem tudunk célba érni.

- Az első gyorsaságin nem jól állítottuk be a lengéscsillapítót, ott nem mertünk menni, a másodikra átállítottuk, ott szaladtunk, mint a nyúl. A harmadikat kivették etapnak, a negyediken meg megállt az autó.

- Ahogy beértünk Szemerére, leszakadt az ékszíjunk és levert egy gyújtás csatlakozót. Megálltunk a gyorson, kicseréltük az ékszíjat, visszaraktuk a csatlakozót, de három kilométer múlva megint elszakadt a szíj. Több tartalék nem volt nálunk, úgyhogy a gyorsaságiról kigurultunk, de már nem tudtuk folytatni a versenyt.

- A szerviz hozott másik ékszíjat, felraktuk, azóta is működik az autó. Egy kicsit elvesztettük a kedvünket, úgyhogy pár versenyt kihagyunk és csak Pécsen indulunk legközelebb. Addig nézünk meghívásos versenyt, hátha ott több szerencsénk lesz.

- Nagyon köszönjük a csapatnak, szurkolóknak és a családunknak a kitartást.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft, Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness

Dynamic Rally Team