Tomi első kupája

Április 28.
A Nyílt Rallye Bajnokság 7., míg az A8-as pontvadászat 2. helyét szerezte április utolsó hétvégéjén a Miskolc ralin a Hell Racing Team A8-as duója.

Szíjj Zsolt (pilóta): - Most sajnálom igazán az egri kiesést, mert most nagyon jól jönnének azok a pontok! A kategóriában Botkáékon kívül senkinek sem volt komolyabb műszaki problémája. Ennek ellenére nehéz megítélni, hogyan alakultak volna a dolgok. Nagyon nem is igazán elemezgettük a versenyt, csak a fáradtság van bennem. Örülök a második helyünknek, készülünk a következő versenyre!

Szőke Tamás (navigátor): - Az első gyorsasági szakaszon történt események némileg befolyásolták a vasárnapi második napot, hiszen kaptunk is, meg el is vettek. Szerintem jól sikerült a szombat is, ám másnap, a 7. és a 8. szakaszon kaptunk. Gyors számolgatás után kiderült, hogy ez csak a kategória 3. helyére lehet elegendő. Megpróbáltunk ésszel, az autót beosztva versenyezni, majd a 11. gyorson egy füstölő autót láttunk. Mint kiderült Botkáék voltak kénytelenek műszakik okok miatt kiállni. Megbeszéltük, hogy ezután az a legfontosabb, hogy behozzuk a célba az autót. Ennek ellenére Zsoltival futottunk az utolsó szakaszon egy abszolút 8. időt. A szerviz tökéletes volt, az az érzés pedig elmondhatatlan, hogy megnyertem életem első kupáját! Másfél év után most jött össze, most sikerült. Viszem is magammal mindenhová!

Köszönjük Partnereinknek!: Hell Energy Drink, Mammut Bevásárló-és Szórakoztató Központ, Sabelt, Speedy Racing, Prohumán 2004 Kft., Jánosik és Társai Kft, Protacon Kft.,"KIS" Kft., CKM, INDI TRADE, FERODO, CARAMBA.

Hell Racing Team