Valami hiányzott

Április 27.
Ismét a dobogó harmadik fokát szerezte meg a Korda Racing Subarujával ifjabb Érdi Tibor és Csökő Zoltán, Borsi Gergely és Diebel András pedig hatalmas küzdelemben az ötödik helyen ért célba a 16. Alfa-Ker Miskolc Rallyn.

A verseny befejező napja a terveknek megfelelően alakult, a vasárnapi szakaszokon kis Érdiék őrizték harmadik helyüket, Borsi Gergőék pedig fantasztikus csatában szerezték meg az abszolút ötödik helyet.

Korda Erik: - Elégedettnek kellene lennem, hiszen csapatunk kiváló munkát végezett, mindkét autónk problémamentesen teljesítette a Miskolc Rallyt, Tibi ismét a dobogóra állhatott, Gergő pedig nagyszerű formában és kiélezett küzdelemben szerezte meg az abszolút ötödik helyet. Miskolcon ennél jobb eredményt sem mi, sem versenyzőink nem értek még el, mégis van egy kis hiányérzetem. Eger után úgy készültünk erre a versenyre, hogy a győzelemért fogunk harcolni, ebből sajnos nem lett semmi. A harmadik hellyel önmagában nincs baj, de az hiányzik, hogy ezúttal részsikereink sem voltak.

- Csalódottságomat Borsi Gergőék kárpótolták, egész hétvégén remek teljesítményt nyújtottak. Számítottunk rá, hogy a negyedik helyet nem tudjuk megőrizni a tornádóként érkező Spicivel szemben, az ötödik helyért pedig meg kellett vívnunk Asival. Egész nap ment az adok-kapok, Gergőék azonban a végén rátettek még egy lapáttal és meglett a kinézett helyezés.

- Kiss Robinak és Répás Zolinak köszönhetően jól állunk a H csoportban, igaz az utolsó két gyorsaságira már nagyon elfáradt a VFTS, de kibírta és az itt megszerzett negyedik hellyel a srácok vezetik a H/9-es kategóriát és mindössze egy ponttal vannak lemaradva a csoport első helyétől.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRT, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing