Balogh Jani és a pattogó Mitsubishi

Április 26.
Nagy reményeket fűzött Balogh János és beugró navigátora, Bahor Bea az új rendszerű lengéscsillapítóikhoz a Miskolc Ralin. Itt azonban kiderült, hogy a Korzika Ralin kiválóan működő alkatrész a magyar pályákra alkalmatlan. A Mitsubishi folyamatosan pattogott, ezért inkább csak túlélő verseny volt a Dynamic Rally Team párosának, ahol nem adatott meg nekik, hogy megmutassák, valójában mire is képesek. Mindenesetre az Országos Rali Bajnokság abszolút hetedik helyén célba érve megszerezték idei első pontjaikat.

Balogh János: - Rendkívül csalódott vagyok. Nagyon szerettünk volna jól szerepelni a hazai futamunkon, de az autónk borzasztóan viselkedett a pályákon. Egy új lengéscsillapítót próbáltunk ki, amiket a WRC-kben már sikeresen használnak. Korzika Ralis beállításokkal kaptuk, amik a teljesen sima aszfalton lehet, hogy jók, de a magyar pályákra alkalmatlanok.

- Annyira kemény volt az autó, hogy a gyors részeken folyamatosan elpattogott. Amikor be kellett volna támaszkodni, akkor elpattant. Mindent meg próbáltunk átállítani, de gyakorlatilag semmit nem változott az autó. Amint egy kicsit gyorsulni próbáltam mindjárt elugrott a hátulja.

- Egyelőre nem tudom, hogy mi lehet a megoldás, továbbra is bízom ezekben a lengéscsillapítókban, de ebben a formában biztosan használhatatlanok. Nem akarok senkit okolni ezért. Új dolgot próbáltunk ki, ami nem jött be, megpróbálunk a Salgóra jobban felkészülni.

- Bahor Bea tökéletes munkát végzett, szeretném neki megköszönni, hogy vállalta a szereplést, sajnálom, hogy nem tudtunk jobb eredményt elérni.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft.

Dynamic Rally Team