Újból VW

Április 14.
A René Georges Rally Sport támogatásával visszatér az IRC futamok nevezői közé a Volkswagen, a franciák egyik kedvence, Julien Maurin egy Polo Super 2000-essel állhat majd rajthoz.

A francia versenyző a közelmúltban már tesztelhette aszfalton az autót Belgiumban - a tervezett rajthoz állás, a Sata Rally Azores előtt azonban még egy murvás tesztet is szeretnének beütemezni a menetrendbe, melynek helyszíne Franciaország lenne.

Jack de Keizjer, a belgiumi központú, René George Rally Sport csapat koordinátora elmondta: „Nagy boldogsággal tölt el, hogy megerősíthetem a Volkswagen visszatérését egy fiatal francia pilótával a volánja mögött. Aszfalton már teszteltünk, így kiderülhetett, hogy a versenyző megérdemli az autónkat az IRC-ben.”

Maurin az idei év Monte Carlo Rallyján már rajthoz állt egy Fiat Grande Puntoval, azonban a versenytől búcsút kellett vennie mechanikai problémák miatt. 2009-ben a VW-vel a hírek szerint hat rajthoz állást terveznek (Azores, Ypres, Madeira, Csehország, Spanyolország, Sanremo). A csapat második versenyzője az osztrák Andreas Waldherr lehet.

Portugál visszatérő
Hazai siker a gyáriak távollétében
Barum előzetes

Lara