Sötétben tapogatóztunk

Április 11.
Megszenvedte a Bomba Energy Drink Kupa körgyorsaságiját a Korda Erik – Tóth György kettős, a Korda Racing párosának mindkét szelektív szakasz nagy részét porban kellett teljesítenie, az első nap végére így visszacsúsztak az ötödik helyre.

Korda Erik: - Sajnos ma esélyünk sem volt megtartani tegnap megszerzett dobogós helyezésünket. A mai nap két pályán zajlott, mindkettőt kétszer kellett teljesítenünk. Az elsővel nem is volt semmi gond, a pálya vonalvezetése ugyan nem a mi autónknak kedvezett, de mindkétszer elég jól lejöttünk.

- A másodikkal, a körgyorsaságival azonban alaposan meggyűlt a bajunk. Egy szelektív szakasz három körből állt, és sajnos a berajtoltatásnak köszönhetően délelőtt és délután is elénk került egy mögöttünk rajtoló versenyző. Ezt a szakaszt mindkétszer „sötétben tapogatózva” tettünk meg, és természetesen nagyon nagy hátrányba kerültünk. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert amikor nem porban kellett autóznunk, nagyon élveztem a versenyt, az autónk nagyon jó, de a körgyorssal a szervezők a szerencsére bízták a döntést. Sajnos ezt a szakaszt egyszer holnap is kell teljesítenünk, reméljük kicsit több szerencsénk lesz.

- Ráadásul Palik Lacival, mint két Nissanos, van egy külön meccsünk is, és bár a szakaszgyőzelmeket tekintve 4:2-re vezetünk, az összetettben a nap végén őt is magunk elé kellett engednünk, de semmi sincs veszve, holnap folytatjuk a harcot és megpróbálunk kicsit előrébb kerülni!

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing