Izgalmas kezdés

Április 10.
Voltak meleg pillanatai a Korda Erik - Tóth György kettősnek a Bomba Energy Drink Kupa első napján, de szoros csatában az abszolút harmadik helyről vághatnak neki a szombati pályáknak.

Remekül kezdett a Korda Racing versenyzőpáros a magyar bajnoki nyitányon, féléves kihagyás után, az idei Dakar hetedik helyezettje, Miroslav Zapletal mögött szerezte meg az abszolút második helyet az első szelektív szakaszon. A folytatásba becsúszott egy apró hiba, a nap második szakaszán egy kalandnak köszönhetően fél percet vesztettek, de a nap végén így is a dobogón tudtak végezni.

Korda Erik: - Az első szelektív céljában egy kicsit mi is meglepődtünk, hogy ilyen jó időt tudtunk menni. A pályák rendkívül gyorsak, nagyon hosszú egyenesek után egy derékszögű kanyar következik, nagyon fontos hogy jól eltaláljuk a féktávokat. Sajnos a második szelektíven egy picit rövidebbre vettük a kelleténél, jócskán túlcsúsztunk a kanyaron és a szántóföldön landoltunk. Belülről nem tűnt soknak a veszteség, de pont ebbe a kanyarba állt a videósunk, Lepold Zsolti, szerinte fél perc is bent maradt.

- Ennek ellenére az első napot a dobogón sikerült befejeznünk, és szerencsére az első helytől sem vagyunk messze, igaz mögöttünk is nagy a tömörülés. Az igazi verseny azonban csak holnap kezdődik, szombaton 200 kilométernyi szelektív szakasz vár ránk, eddig nagyon élveztük a versenyt, holnap is ez a célunk!

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing