Belevágnak

Április 10.
Jó hír a Béres szurkolóknak, hogy a szlovák bajnok, Répás Zoli oldalán és a Korda Racing Mitsubishijével benevez a hétvégi RTE szezonnyitóra.

A szlovák magyar vegyes páros a Korda Racing legújabb szerzeményét, egy Mitsubishi Lancer EVO VII-est állít hadrendbe Ózdon. A párosra zsúfolt nap vár szombaton, reggel gépátvétel, majd pályabejárás, egy rövid teszt majd este prológ a salakmotorpályán. Vasárnap már a versenyzésé a főszerep, az utolsó pillanatban sikerült tető alá hozni a nevezést.

Azonban azoknak sem kell búsulni, akik arra vágytak, hogy egy Ladában csodálhassák meg kis Bérest, Joskó lehozza Ózdra a VFTS-t is, a szombat esti prológon, a Mitsuval felváltva, tesz pár kört az ózdi salakon. A prológot ráadásul családilag teljesítik, idősebb Béres József egy B csoportos Audival szórakoztatja majd a közönséget.

"Két nappal a verseny rajtja előtt adódott a lehetőség, hogy rajthoz tudnánk állni a versenyen is.” mesélte Répás Zoli.” Az autót Korda Eriktől kapjuk, akinek a segítsége nélkül esélyünk sem lett volna benevezni a versenyre, ezúton is köszönjük neki! Az autó e hét kedden érkezett Magyarországra, egy A csoportos EVO VII-es Mitsubishi, amivel korábban Spanyolországban versenyeztek. Sokkal többet nem tudunk az autóról, még nem is láttuk, szombaton délután szeretnénk menni egy keveset, hogy ne a sötétben tapogatózva kelljen odaállnunk az első gyorsasági rajtjához. Joskóval egyelőre erre az egy versenyre állunk össze, előre nem merünk gondolkodni, most is igazából az utolsó pillanatban dőlt el, hogy indulhatunk. Bár igazából sok tapasztalatunk sem egymással sem az autóval nincs, a győzelemért szeretnénk harcolni.”

Képek az ifj. Béres-Répás Mitsubishijéről

Fri