Szolyka köszöni a Zsiguli szurkolóknak!

Április 6.
A H9 ötödik helyéről esett ki Szolyka Miklós és Jánosa Ákos, pályafutásuk első rali 1-es versenyén. Bár a Dynamic Rally Team párosa már pont egy éve nem tudott célba érni a Lada VFTS-sel,, nagyon élvezték a versenyzést, és köszönik a nézők segítségét.

Szolyka Miklós: - Szuper volt minden, nagyon élveztük a versenyzést, egyáltalán nem fáradtunk el, csak a masina nem bírta.

- A verseny elejétől problémánk volt a motorral, 1000-1500-zal kisebb fordulaton üzemelt, mint kellett volna. A második nap második gyorsaságiján leesett az olajnyomásunk és megszorult a motor. Kétszáz méterrel a cél előtt állt meg az autó. A Zsiguli szurkolók azonban olyan lelkesek voltak, hogy képzel el, hegynek felfelé kitoltak minket a beíróba. Ezúton is köszönöm nekik.

- Előtte már egyszer nyolc percet voltunk az árokban, Szuhán. Nézők elől elzárt területen estünk be az árokba és a mocsárban úgy felült az autó alja, hogy megmozdítani sem lehetett. Lóháton, biciklin jöttek szurkolók, és végül ők tettek ki minket a pályára. Ezt is nagyon köszönjünk.

- A tervünk az volt, hogy a középmezőnyben tudjunk menni és harcolhassunk a dobogós helyezésért. Ezt annak ellenére meg tudtuk valósítani, hogy nem volt jó a motorunk. Pedig a srácok, akik itt versenyeznek, nagyon profik. A kiesés miatt az egész csapat nagyon maga alatt van. Tavaly a másodosztályban is rendszeresen műszaki hiba miatt estünk ki, és már egy éve nem értünk célba. Remélem, Miskolcon sikeresebbek leszünk.

- De a szurkolóknak még egyszer köszönök mindent.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft., Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness