Egy null ide!

Április 6.
A Hell Racing Team abszolút bajnoki címvédő kettőse magabiztosan nyerte az idénynyitó Eger Ralit, az ORB nyitó futamát.

Spitzmüller Csaba: - Elől menni a legrosszabb, a csúszkálás és a defekt veszély miatt. Nem volt ez másként vasárnap, a második napon sem. Be kellett osztani az előnyünket, ám szerencsére volt miből. Blődség lett volna kockáztatni, azonban így is volt egy lassú defektünk. Végre megtudtuk hódítani Egert is és nem mellékesen zsinórban a hatodik futamunkat tudtuk megnyerni. Idénynyitót nyerni mindig jó, ám ez most sokszorosan is igaz. Az egri versenyen az is kiderült, hogy abszolút nincs már technikai előnyünk.

Kazár Miklós: - Sok szurkoló mondta már szombaton is, hogy nem úgy megy az autó, ahogy szokott. Azt már szombaton is mondtam, hogy nem tudunk gyorsabban menni 205-206 kilométer/óránál, miközben a közvetlen vetélytársainknak Szuhán a 220-as tempóval sem voltak gondjaink. Aztán a verseny második napján a hosszú gyorsot meghúztuk. Nem nagy titok, de most már elárulom; ez volt a taktikánk. A tarnaszentmáriai szakasz nagyon defektveszélyes volt, ott nagyon észnél kellett lenni. Sportnyelven szólva:
1-0, ide!

Köszönjük Partnereinknek!: Hell Energy Drink, Mammut Bevásárló-és Szórakoztató Központ, Pirelli, Szemerey Transport Zrt, Jánosik és Társai Kft, P2P Kft, Protacon Kft,"KIS" Kft, Adeptus Építőipari Zrt, Saubermacher Magyarország Kft, Cirkont Hulladékgazdálkodási Zrt.