Hering Gyula a csapaton erősített

Április 2.
Újult erővel és bizakodva vág neki az idei rali szezonnak Hering Gyula és Spitzer Gábor a Budai Team által felkészített Honda Civic Type-R-rel. Az idén számíthatnak Vizin Laci bácsi 27 éves versenyzői tapasztalatára is, aki mint csapattárs és mint szakmai tanácsadó is ott lesz velük minden versenyen.

Hering Gyula: - Nagyon erős csapattal készülünk az idén. Vizin Laci bácsival tulajdonképpen az autó köré építettünk fel egy csapatot és egy 11 versenyre szóló programot dolgoztunk ki közösen. Laci bácsi három IRC-futamon megy majd az autóval, mi pedig hét magyar bajnokin és talán egy horvát versenyen is.

- Mindent közösen alakítottunk ki az autó dizájnjától kezdve a felújítási ciklusán át. Az új motorral például én a Mecsek Ralin, Laci bácsi pedig a Barumon megy majd először.

- Nagy segítség lesz Laci bácsi 27 éves versenyzői tapasztalata is. Én korábban főleg N-es autókkal versenyeztem, amin nem volt sok állítási lehetőség, így nem is foglalkoztam vele sokat. Tavaly is ott volt Laci bácsi a tesztjeinken és nagyon hasznos tanácsokat tudott adni. Most a versenyen is ott lesz a szervizparkban, így mindent megbeszélhetek vele. Kicsit olyan lesz, mint amikor az öreg róka átadja a tudását a fiatal versenyzőnek. Mondjuk a fiatal rám annyira nem igaz.

- Az idén kivették a kategóriánkból a kit carokat. Egerben négy R3-as autó lesz a mezőnyben, Janzer, Kővári, Lévai és mi. Mivel a többi A7-es autónál az R3-asok sokkal jobbak, reálisan az első négybe várom magamat. Sok múlik majd azon, hogy ki hogyan készítette fel az autóját, ki mennyire készült fel az első versenyre. Én nagyon szeretnék célba érni. Tavaly ez nem sikerült az Eger Ralin, tavalyelőtt igen. Babonás ember vagyok, úgyhogy most bízom benne, hogy a páratlan év megint szerencsét hoz nekünk.

A csapat együttműködő partnerei:
Környezetvédő Kft, ROVITEX Kft, J-Group Fotoprint Kft, Ostermann Kft, Budai Team Honda Kapos, AXIÁL KFT, HÓD-MEZŐGAZDA ZRT, VALKON KFT, MAGTÁR KFT, STROMBOLY EVENT KFT, ZOMÁER Kft., KAMARÁS-DUNA KFT, Sygnus Kft, Gép és Daru Kft, SL Group,Agro-Transit 2000 Bt, Rutin Acélívű kapcsolat, Gépszer, IKR Bábolna, CPH, H–ITB, IS International, 92 Leticia Bt, Pakett 007 Kft, T&R Consulting Kft, Aqua Computer Kft, Barbat 2000 Bt.

Hering Gyula-Spizter Gábor