Eger mínusz

Április 1.
Az utolsó pillanatban lépett vissza Zsíros Imre és Forray Zsolt főtámogatója, ezért a népszerű VFTS páros nem tud indulni Egerben. Jó hír viszont, hogy a harmadik futamtól kezdve biztosan ott lesznek a bajnokságban.

Zsíros Imre: - Még pár héttel ezelőtt is úgy volt, hogy megyünk Egerben, de aztán a főtámogatónk visszalépett. A pillanatnyi anyagi helyzetünk ettől elég kérdésessé vált. Ráadásul a cégemben egy új ágazatot nyitottam, egy parketta kereskedést. Most van a hétvégén ebben a témában a legnagyobb szakkiállítás, a Construma, amin mindenképpen részt kell vennem. Úgyhogy két ok miatt sem tudunk indulni Egerben.

- Miskolc is még necces, mert nagyon közel van. Azon még szerintem nem tudunk rajthoz állni, de a Salgó Ralitól kezdve biztosan ott leszünk minden futamon. Annál is inkább, mert a Salgó az egyik kedvenc versenyem.

- Az autónk egyébként majdnem rajt kész állapotban van. A télen teljesen felújítottuk, a lakatos most rakja össze, elvileg Egerre készen is lett volna. Mindig próbálunk egy kicsit fejleszteni, az autón az idén sem fog múlni. Inkább a sofőrnek kell összeszednie magát, és valami újat kihoznia magából. Bár nem vagyok eredmény centrikus, inkább csak azért versenyzünk, hogy jól érezzük magunkat. Ha pedig még a közönségnek is tetszik, és főleg írnak is a zsirpapa.hu-n, hogy milyen jól mentünk, akkor aztán teljes a boldogságunk.

A csapat együttműködő partnerei:
HANA-BAU BT, www.ladabolt.hu, Lézer Irodatechnika, Napelemek Bt, MRE–H Kft, a nagyipari törő és zúzógépek forgalmazója, Lagrotta Utazási iroda, Gumis Tibi

Zsíros Imre-Forray Zsolt
Lada VFTS