Balogh új navigátorral, új pályákon

Április 1.
Új navigátorral és új pályákon vág neki a szezonnak Balogh János, aki mellett az idén Zentai Kornél olvassa majd az itinert. Bár Balogh tavaly már futamot is nyert N csoportban, a murva kupában pedig az első helyen végzett, a Start Autó-Eger Rali újdonság lesz a számára, hiszen ezeken a pályákon még nem versenyzett

Balogh János: - Megint két ismeretlenes egyenlettel kezdjük az évet. Zentai Kornéllal ez lesz az első közös versenyünk, nekem pedig az első Eger Ralim. Kornéllal nem lesz gond, korábban egy VFTS-ben már navigált, abszolút felkészült versenyző, inkább csak az én elvárásaimat kell megszoknia.

- Tavaly csak a harmadik versenyen kapcsolódtunk be a bajnokságba, így az Eger Rali akkor kimaradt. Tavalyelőtt navigáltam ezen a versenyen, és egyszer Spicivel (Spitzmüller Csaba) is tréningeztem, amikor Kazár Miki nem ért rá, úgyhogy nem lesz teljesen ismeretlen a verseny.

- Úgy gondolom, hogy az autó tanulására az idén már nem foghatok semmit. Nagyon jól felkészített autót kapunk az idén is a Dynamic Rally Teamtől. A futómű terén várok egy kis fejlődést, remélem, ennek az eredménye már Egerben érezhető lesz.

- Az N csoport változatlanul nagyon erős. Az első 5-6 helyen biztos komoly verseny lesz. Ebbe szeretnénk mi is beleszólni. Taktikusan kell menni, hasonlóan, mint tavaly a Mecsek Rali volt. Decemberben, a Szilveszter Rali versenyeztem utoljára, ha tudom azt a szintet hozni, ahol tavaly abba hagytam, akkor már elégedett leszek.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Energia-bírság.hu, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Trans Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, "Hunyadi" Zrt, Mobilis 2000 Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft.

Dynamic Rally Team