Megfogyva bár de törve nem!

Március 30.
Ötven százalékkal csökkent a Maxx Rally Team esélye az idei Super 1600-as Rally Bajnokságban gyűjthető pontokat tekintve, mivel az utolsó pillanatban elkelt a Renalult Clio S1600-as versenyautónk. Nagyon sajnáljuk a kis méregzsákot mert már nagyon a szívünkhöz nőtt. Egy megbízható és gyors autótól vettünk búcsút. Terveinkben egy S2000 autó vásárlása szerepelt, de sajnos erre úgy tűnik hogy nem áll össze az idén a költségvetés.

Azonban nem maradnak narancssárga szín nélkül a szurkolóink, hiszen Pálinkás Zsolt, Bagaméri László navigálásával,tartják a frontot.

Laciék nagyon motíváltak, és újult erővel vágnak neki az esztendőnek, a VW Polo S1600-as fenevaddal. A S1600 tavalyi bronzérmes párosa egy teljesen felújított, és újrafényezett, újjávarázsolt Poloval törnek a dobogó legfelsőbb fokára. Amint a képeken látszik egy kicsit kifakult a narancs, helyette a gyöngyházfehér lett a domináns. A hétvégén sikerült egy rövid tesztet tartani az Euro Ringen, ahol egy jó hangulatú körözgetés folyt. A családi körben történt tesztelés nem volt véresen komoly, de épp elég volt ahhoz,hogy Bagaméri Judith teljesen lefehéredjen a J1-ben.

Egerben természetesen nézőként K.Zsolti és jómagam is részt veszek, aktívan kívánjuk segíteni a csapat munkáját. Ezentúl a vendéglátói szerepet is betöltjük, mivel a Karpackie Rally team nálunk vendégeskedik a Szlovák bajnokság keretében.

Köszönet a támogatóinknak:
STAOIL,Dr Marcus,AKÁCMÉZES,Maxx Energy Drink.

Maxx Rally Team