Duval Skodával az Ypres-n

Március 21.
Francois Duval visszatérést tervezgeti az IRC sorozatába. A 28 éves versenyzőnek nem ez lenne az első részvétele az IRC-ben, ugyanis a tavalyi évben, májusban, a Portugál Rallyn már rajthoz állt - amin ugyan kiesett a Grande Puntoval, de ez nem tántorítja el, és bizonyítani szeretne.

Duval idei első versenye júniusban lesz, az Ypres Westhoek Rallyn, ahol - a hírek szerint - egy Fabiaval láthatja majd a közönség. Duval hozzátette: "Remélem, nem egyszeri alkalom lesz az idén. Jó lenne kétszer vagy háromszor rajthoz állni. Nagyobb kihívásnak tekintem most már az IRC-t, jó lenne nagy harcokat vívni a tehetséges versenyzőkkel"

A Skoda mellett a Volkswagen márkával is kezd jóban lenni a pilóta, hiszen a közelmúltban egy Polo S2000-es teszjén vett részt, mellyel a következő hónapban a belga bajnokság rajtján mutatkozik be. A Polo tesztelésekor nyilatkozta Francois: "Reggel száraz időnk volt, ám délután már esős utakon mentünk. Az autó nem volt olyan rossz, bár azt hiszem, még néhány pontosítás kell nekünk ahhoz, hogy esélyünk legyen a dobogós helyekre."

Othhon a Skoda
Jön a Proton!
Vendégségben a WTCC-nél

Lara