A gyomorrontás sem rontotta el a versenyt

Március 16.
Élesben először ült egymás mellett a Hell Racing Team A8-as párosa, Szíjj Zsolt és Szőke Tamás és a múlt hétvégi orfűi rali spinten a licencesek között a 3. helyet szerezte meg a duó.

Szíjj Zsolt (pilóta): - Úgy érzem, hogy a csapat is jól összehangolódott és az autó is összeállt az orfűi sprintre. A váltóra még oda kell figyelnünk, de szerencsére nem voltak műszaki problémáink. Egyébként meg inkább most szembesüljünk az esetleges gondokkal, mint élesben, a bajnoki futamokon. Szombaton éjjel elég rosszul voltam egy gyomorrontásnak köszönhetően másnap reggel is fájt a fejem. Nehezen jöttem bele a versenybe, a második gyorson meg is forogtunk. Egy kicsit így le is maradtunk a mezőnytől, de ahogy egyre jobban éreztem magam, úgy mentünk egyre jobb időket. Nagyon örülök, hogy jó hangulat volt a csapaton belül. Ez bíztató az Eger Rali, a bajnoki idénynyitó előtt!

Szőke Tamás (navigátor): - A verseny igazi ismerkedés volt egymással és az autóval. Nagyon jó a társaság, a szervizcsapat! Jól írtuk fel a pályákat, majd végre élesben is hallotta Zsolt a hangomat. Az időnek köszönhetően az esős pályát is kipróbálhattuk és úgy érzem, hogy a végére Zsolt is nagyon belejött! Az Eger Rali előtt március 30-án mutatkozunk be a WRC-s csapattal - Spitzmüller Csabával és Kazár Miklóssal - egy sajtótájékoztató keretén belül, ahol már a Lancer WRC is itt lesz Angliából. Aztán megkezdődik a visszaszámlálás!

Hell Racing