Othhon a Skoda

Március 15.
A Skoda versenyzői nem tétlenkednek, lázasan készülődnek a következő IRC futamra - épp ezért tervezik a rajthoz állást egy cseh futamon, a Valasska rallyn. A verseny március 27-én kerül megrendezésre.

Mindkét gyári pilóta, Juho Hanninen és Jan Kopecky is az indulók között lesz Fabia S2000-s autójukkal, mellyel elkezdik a felkészülést a május elején megrendezésre kerülő Sata Rallyra, az IRC sorozat 4. futamára.

A Skoda Motorsport főnöke elmondta: "Nagyon jó lehetőségnek tartjuk, hogy egy igazi verseny keretében tesztelhetjük az autóinkat. A Monte Carlo rally óta egy-két új fejlesztés került az autóba, így főként ezekre fogunk koncentrálni a Valasska rallyn - de természetesen mindezek mellett, megpróbáljuk elérni a lehető legjobb eredményeket. A hazai rajthoz állással együtt szeretnénk megköszönni a rajongóknak a támogatásukat, és a versenyzőink ennek a rendezvénynek a keretében elkezdhetik a felkészülést a következő IRC futamra."

A tervek szerint a Skoda idén még 5 rajthoz állást tervez, többek között az oroszoknál júliusban, és a cseh Barum rallyn is - augusztusban.

Jön a Proton!
Vendégségben a WTCC-nél
Meeke első győzelme

Lara