Csak ne esett volna...

Március 1.
A WRC-k közti harmadik és az abszolút ötödik helyen fejezte be ifjabb Érdi Tibor és Penderik László az olaszországi a Raceday sorozat utolsó állomását, a Ronde Valtiberinát.

Sikerként könyveli el a Korda Racing a négyfutamos Raceday sorozaton való részvételét, néhány szép eredmény mellett kellemes emlékeket, fontos tapasztalatokat szereztek és ígéretes üzleti kapcsolatokat alakítottak ki. A holt idényben megrendezett kupasorozat utolsó állomásán ifjabb Érdi Tibor és Penderik László abszolút második időt is autózott, a célba pedig a harmadik legjobb WRC-s párosként az abszolút ötödik helyen érkeztek.

Korda Erik: - Bár kicsit nehezen indult a Raceday sorozat, de a végére minden jóra fordult. A sorozat valamennyi állomásán kitűnően éreztük magunkat, a szervezők és a versenyzők egyaránt nagyon kedvesek voltak velük. Csak egy példa, a mostani versenyen, szombaton derült ki, hogy nem lehet összkerekes autóval tréningezni, de nekünk ilyen nem volt. Egy percig sem kellett aggódnunk, mert a vezető sportbíró azonnal felajánlotta saját autóját. A sorozat csodaszép tájakra kalauzolt el minket, a szervezők fantasztikus pályákat találtak és komoly ellenfelekkel kellett megküzdenünk, egyetlen panaszunk hogy minden versenyen esett az eső.

- Tibi második olasz versenyén is remekül szerepelt, öt WRC-s pilóta közül a harmadik helyet szerezte meg úgy, hogy az előtte végzők lényegesen fiatalabb technikával szálltak harcba. Mindemellett az itt megtett versenykilométerek értékes tapasztalatot és előnyt jelentenek majd a közelgő a magyar bajnoki nyitányon.

- A hétvégén több ígéretesnek tűnő tárgyalást is folytattunk, szerencsére egyre többen érdeklődnek autóink iránt. A szervezők már jelezték, hogy ősszel ismét útjára indítják a sorozatot, és mivel jól éreztük magunkat, örömmel térünk majd vissza, de bízunk benne, hogy nem kell novemberig várnunk egy újabb olasz melóra.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, Bomba!, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Innovariant Kft., Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing