Pilótacsere az utolsó pillanatban

Február 28.
Szabadságáról visszatérve ismét Korda Erik veszi kezelésbe a Korda Racing Subaru Impreza WRC-jét, a csapatvezető az olasz Raceday sorozat utolsó állomásán áll rajthoz.

Az utolsó pillanatban kellett változtatnia felállásán a Korda Racing versenyzőpárosának az olaszországi Ronde Valtiberina futamon, Korda Erik üzleti elfoglaltsága miatt nem vállalhatja a versenyzést.

A mezőny azonban nem marad magyar versenyzőpáros nélkül, a Korda Racing csapatvezetőjének sikerült gondoskodnia pótlásáról, a beugró szerepét ismét ifjabb Érdi Tibor vállalta.

Korda Erik: - Sajnos úgy alakult, hogy üzleti elfoglaltságaim miatt ezen a hétvégén nem tudom vállalni a versenyzést. Azt viszont semmiképp sem szerettem volna, hogy miattam az egész csapat itthon maradjon, ezért megkértem az előző versenyen kitűnően szereplő ifjabb Érdi Tibort, hogy vegye át a helyem az Impreza WRC-ben. Szerencsére Tibi elfogadta a felkérést, és úgy tűnik a szervezőkkel is sikerült leegyeztetni a változást, így a Ronde Valtiberina futamon ifjabb Érdi Tibi és Penderik László képviseli csapatunkat, és Magyarországot.

- Tibi három hete bebizonyította, hogy vele is számolni kell a győzelemért vívott harcban, élete első olasz versenyén a legjobb WRC-s versenyzőnek bizonyult. Hiszem, hogy itt is dobogós esélyekkel száll harcba és szerencsére vasárnap én is a helyszínen szoríthatok sikerükért!

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, Bomba!, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Innovariant Kft., Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing