Kopecky szavazata

Február 22.
A Skoda cseh sztárja, Jan Kopecky Nicolas Vouilloz-tól várja a győzelmet a március elején megrendezésre kerülő brazil IRC futamon.

A csehek egyébként csak távolról figyelik majd az eseményeket, ugyanis a Skoda 2009-re tervezett 6 versenye között a brazíliai kiruccanás nem kapott helyet. Tavaly bajnok lett Vouilloz, ám az idei első futam nem a tervek szerint alakult, ugyanis felfüggesztés gondok miatt nem sikerült pontot szereznie a franciának.

"Mindent meg fog tenni azért, hogy a legjobb formáját mutathassa, és egyáltalán nem kizárt a győzelme sem. Elképesztő ember, ügyesen kezeli a kormányt, és mindemellett gyors is." - mondta el a 27 éves Kopecky. 2008-ban négy versenyen találkozhatott a két versenyző, melyek közül Portugáliában előzte meg a cseh Nicolas-t.

"Természetesen Nicolas mellett nagyon sok jó képességű versenyzővel találkozhatunk ebben a sorozatban, akik kevés hibával rendelkeznek" - tette hozzá végszóként Jan.

Nicolas Voullioz egyébként a belga csapat egyik Peugeot 207-esével áll rajthoz idén is, mellyel legközelebb március 5-7. között láthatják az érdeklődők Dél-Amerikában.

Nincs nagy tolongás a braziloknál
Garde időhiánya
Ogier elfoglalt

Lara