Rallye2 Munkacsoport alakuló ülés

Február 11.
A közelmúltban tartotta alakuló ülését az MNASZ Rally Sport Bizottság Rallye2 Munkacsoportja, amely a 2009-es évben lesz hivatott koordinálni a hazai rallysport második vonalának ügyes - bajos dolgait.

A munkacsoport alapvető célkitűzései, hogy növelje a Rallye2 mezőny versenyzői létszámát, a futamok sportszakmai lebonyolításának és a versenyzők körülményeinek minőségét, a sorozat élversenyzőinek ismertségét, növelje az általuk elért eredmények sportértékét.

A munkacsoport tagjai:
Somogyi Pál (06209683121) Munkacsoport vezető
Komáromi Béla (06304095530) Versenyzői összekötő
Török Péter Munkacsoport tag
Regensburger Tamás Munkacsoport tag
Wéber Katalin Munkacsoport tag (média referens)
Boncz Elek Munkacsoport tag (média referens)

Február végén a munkacsoport egy nyilvános versenyzői értekezlet összehívását tervezi az MNASZ székhelyén a Magyar Sportok Házában, amelyre elfogadta meghívásunkat Ferjáncz Attila MNASZ elnök, Dudás „KOKO” Gyula rally szakágvezető, és Lakos László az MNASZ Autós Technikai Bizottság vezető is!

Az értekezlet időpontját hamarosan közzétesszük és a versenyzőket személyesen is értesítjük. A nyilvános értekezlet hatékony munkájának érdekében minden sporttárstól előzetesen várjuk az idei versenyszezonnal kapcsolatos kérdéseket, építő jellegű javaslatokat, észrevételeket a rallye2bajnoksag@gmail.com email címre!

Az értekezletre minden sporttársat szeretettel várunk!