Helycserés támadás

Február 4.
A Korda Racing 2009-ben is folytatja a tavaly megkezdett olasz Raceday sorozatot, az idei első versenyen azonban ifjabb Érdi Tibor váltja Korda Eriket a pilótaülésben.

A pilótacserére azért került sor, mert a csapatvezető ebben az időpontban tölti szabadságát. Az olasz szurkolóknak azonban így sem kell nélkülözniük a Korda Racing Subaru Impreza WRC-jét, az Érdi Rallye Team és ifjabb Érdi Tibor vállalta a beugró szerepét.

Korda Balázs: - Nagyon nehéz egy rali csapat mellett szabadságra menni, hiszen tavaly sem akadt olyan hónap, hogy a Korda Racing ne rajtolt volna el legalább egy versenyen. Talán így az év elején van egy kis nyugalom, ilyenkor lehet kicsit pihenni. Szerencsére sikerült megtalálnunk a megoldást arra, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, így Erik távollétében sem kell hiányoznunk a Raceday sorozat harmadik állomásáról. Úgy gondolom egy kedvező ajánlatot tudtunk felkínálni Érdi Tibiéknek amit ők el is fogadtak, az idei versenyszezont így a terveknek megfelelően Olaszországban kezdjük.

- A rövid téli szünetben mindhárom autónkat teljesen felújítottuk, kedden az utolsó váltónk is visszaérkezett Angliából, elkészült Tibi autójának vadonatúj, magyar zászlóba bújtatott ruhája, minden készen áll idei első versenyünkre.

- A Liburna Ronde Terra is a megszokott forgatókönyv szerint zajlik, pénteken az átvételek és a pályabejárás, vasárnap pedig egy pályán kell négyszer végigmennünk. Az eredményt illetően nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni, de a hírek szerint komoly ellenfelekkel kell számolnunk, de bízom benne, hogy egy szép eredménnyel térhetünk haza.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, Bomba!, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Innovariant Kft., Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft

Korda Racing