Figyeli az eseményeket a Qualisport "Mirigye”

Január 8.
Africa Race
2008. december 28. - 2009. január 11.
Marseille - Dakar

Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagja sajnálja, hogy nem tarthatott a Qualisport együttesével az Africa Race elnevezésű viadalra.

A népszerű előadóművész navigátorként erősíti a Scaniával versenyző, a fekete kontinensen az utóbbi napokban kitűnő teljesítményt nyújtó kamionos istállót, ezt a versenyt azonban ki kellett hagynia. Tomi - ahogyan a csapat tagjai becézik - lelkesen figyeli az eseményeket és büszke a különítmény szereplésére.

Sipos Tamás navigátor, az Irigy Hónaljmirigy tagja:
- Sajnálom, hogy nem tarthattam a srácokkal, de a zenekar programja túlságosan zsúfolt volt az óév utolsó napjaiban, az Africa Race pedig éppen akkor kezdődött. Természetesen minden mozzanatot figyelemmel kísérek, folyamatosan nézem a csapat és a verseny honlapját. Nap mint nap szinte tűkön ülve várom az eredményeket. Kapcsolatban vagyok a csapattal is, minden szakasz után beszámolnak a fejleményekről. Szerintem minden okunk megvan arra, hogy büszkék legyünk a Qualisport szereplésére. Kicsi a kamionos mezőny, de nagyon erős és a srácok eddig két szakaszgyőzelmet arattak. Le a kalappal előttük!

Qualisport