Balogh négy különböző navigátorral a dobogón

December 29.
A licences versenyzők kategóriájában a harmadik helyet szerezte meg Balogh János a Szilveszter Ralin. A Murva Kupa idei N-es győztese minden egyes körben más navigátort avatott be a raliversenyzés rejtelmeibe, akik egytől-egyik kiválóan vizsgáztak.

Balogh János: - Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen. Négy olyan navigátorom volt, akik még soha nem ültek versenyautóban előtte. A rajt előtt is próbáltam őket felkészíteni, és mindannyian becsülettel odatették magukat. Azt kell mondanom, hogy várakozáson felül teljesítettek.

- A gyűjtőállomás és a rajt között elég rövid volt az út, ez alatt kellett az autót, a féket, a gumikat elég agresszívan felmelegíteni. Ettől a navigátoraim egy picit megilletődtek, de a rajt után mindenki felszabadult, és nagyon jó hangulatban versenyeztünk.

- Sikerült kipróbálnunk új gumikat és egy téli körülményekre alkalmas beállítást. Nagyon hasznos tapasztalat volt, amit egy késő őszi vagy akár egy kora tavaszi versenyen is fel használhatunk majd.

- Most már a 2009-es felkészülésre koncentrálunk. Márciusban tervezünk vagy egy tesztversenyt vagy egy komolyabb tesztet. Addig is mindenkinek BUÉK!

Hell Racing Team