Még egy csapatás a téli "álmodozás" előtt

December 5.
Minden nagyobb elvárás nélkül, a szórakoz(tat)ást előtérbe helyezve vág neki a hétvégi Mikulás Rally-nak a Topp-Cars Rally Team párosa, az ifj. Ranga László/Benkő András kettős.

"Elsődlegesen a nézők, közöttük a csapatunk, szurkolóink és a szponzoraink szórakoztatása lesz a fő cél a hétvégén. Ezzel is szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy idén versenyezni tudjunk, ami a mai körülmények között önmagában is eredmény. Minthogy nagy valószínűséggel már nem lesz lehetőségünk versenyautóba ülni idén, szeretnénk igazán vidáman, jó hangulatban, az év minden kudarcát, keserűségét elfelejtve, búcsúzni a szurkolóinktól, akik reméljük nagy számban ott lesznek a pálya szélén. Megígérhetjük nekik, hogy minden oldalát látni fogják a Mitsubishinek (nemcsak álló helyzetben... :)”

"A versenyen ugyanazzal az Evo IX-el fogunk rajthoz állni, amivel a Mecsek Rallye-n autóztunk: minthogy nem „vérre menő küzdelem”-re készülünk, lehetőségünk lesz különböző beállítások tesztelésére is, ami elsősorban a jövő év szempontjából érdekes. A jelenlegi lehetőségeket tekintve a jövő évet is hasonló felállásban, hasonló technikai háttérrel képzeljük el, így tesztnek is tekinthető a verseny. Ezúton is szeretnénk külön kifejezni köszönetünket, Topp Zoltánnak, aki egész évben kiváló kocsit biztosított számunkra és most is nagyban hozzájárult, hogy versenyezhessünk.”

"Sajnos csapattársaink, Ádám és Peti, nem tudnak rajthoz állni, de mindenképpen számítunk rájuk a felkészülésben és a helyszínen (hiszen Őket is képviselni fogjuk), illetve reméljük végre megtudjuk milyen az Ádám által készített (és Pécsett már beígért) citromos tea… :)”

„Időjárási szempontból mindenképpen vizes körülményekre számítunk, amit külön érdekessé tenne, ha leesne a hó hétvégére.”

"Jó szurkolást és szórakozást kívánunk Mindenkinek! Találkozunk Veszprémben!”