{

 

 

Balogh a Mikuláson is tanulni szeretne

December 3.
Tapasztalat és versenykilométer szerzési céllal áll rajthoz Balogh János és Németh László a Mikulás Ralin. A Hell Racing Team párosa az idei harmadik futamon szállt be az Országos Rali Bajnokság küzdelmeibe. Ennek ellenére az N csoport második helyét szerezték meg, a Murva Kupában pedig megnyerték az N4-es értékelést. Balogh szerint azonban még bőven van mit tanulnia, amire nagyon jó alkalmat jelent a Mikulás Rali

Balogh János: - Újra Németh Lacival versenyzek. A Mecsek Ralin Szőke Tamás ugrott be helyette, mert Laci nem tudott eljönni a pályabejárásra, és Tamással írtuk fel a pályákat. A versenyen viszont ott volt, és nagyon hiányzott neki, hogy autóba ülhessen, úgyhogy már alig várja a Mikulás Ralit.

- A verseny nagyon jó lehetőség arra, hogy kipróbálhassunk különböző beállításokat. Egy kicsit bátrabban próbálkozhatunk, mert ha nem jön be valami, akkor nem a bajnoki pontjaink úsznak el. Szeretnénk komolyan venni a versenyzést, de bízom benne, hogy könnyed hangulatunk lesz, és nem fogok úgy befeszülni, mint az ob-futamokon.

- Nagyon rangos a mezőny, nem lesz könnyű helytállni. (Kazár) Mikire is oda kell figyelnünk, úgyhogy az eredményre nem tudok tippelni, de mindent megteszünk, hogy minél előrébb végezzünk.

Hell Racing