{

 

 

Két verseny, két győzelem!

November 28.
Remekül folytatta pécsi győzelme után Mitsubishivel való ismerkedést a Molnár István - Visky Ferenc páros a Tamási Motorsport Egyesület hétvégi futamán, hiszen ismét győzelemmel térhettek haza.

Egyetlen összkerekes indulóként ez a győzelem akár borítékolható is lehetett volna, de ez esetben igazán annak van értéke, hogy hiba mentesen és versenykilométereket gyűjtve továbbléphettek egy kicsit az autó kiismerésével kapcsolatban.

István: Szerettük volna ha itt is akad hasonló ellenfelünk mint Pécsett, de sajnos csak mi álltunk rajthoz Mitsubishivel. Ennek ellenére ki akartuk használni az alkalmat, hogy még idén mehessünk verseny körülmények között és tudjuk tanulni a kocsit.

Nem is igazán az időkkel foglalkoztunk, hanem azzal, hogy gyorsuljunk és próbálgassunk dolgokat menet közben. Szerencsénkre a körülmények ideálisak voltak, az autó is hibátlan volt és örülünk, hogy kocsikázhattunk ismét egy jót.

Még rengeteg tanulni való van hátra és az ilyen jellegű versenyeken szeretnénk annyi tapasztalatot összegyűjteni, hogy akár egy komolyabb mezőnyben is eredményesek lehessünk.

Köszönet támogatóinknak:
Verbatim, Vivamed, Inox Crom, Baumidex, Transdanubio'96 Kft., Atomic Cargo, Kumho Tyres, Józan Trade, Visky Plast, Bomba, Concordia Trans

Stille ASE