{

 

 

Húzós hét

November 13.
Hiába ért véget az elmúlt hétvégén az Országos Rally Bajnokság, a Korda Racing idei legsűrűbb hete elé néz, két teszt és egy verseny szerepel a programban.

Az előttünk álló hétvégét a csapat Olaszországban tölti, ahol a csapatvezető Korda Erik és Penderik László küldi harcba az Impreza WRC-t. A ralira a festői szépségű Marche régió murvás útjain kerül sor, melynek a magyar versenyzőpáros az igen előkelő 3-as rajtszámmal vághat neki.

Korda Erik: - Hiába ért véget a magyar bajnokság, számunkra nincs megállás. Mivel a csapat számára a legfontosabb a bérlők kiszolgálása a szezonban nemigazán van lehetőség arra, hogy én is a volán mögé pattanjak. Most hogy véget ért a magyar bajnokág van egy kis időnk, hogy én csillapíthassam a versenyzés iránti éhségem. Olaszországban találtam egy négyfordulós murvakupa sorozatot, ennek első állomásaként kerül megrendezésre a Ronde Marche. Két legyet szeretnénk ütni egy csapásra, amellett hogy szórakozunk kicsit, szeretnénk kicsit megismertetni a csapatot az olaszokkal, itt ugyanis számtalan bajnokságba mehetnek a WRC-k. Erre az alkalomra új ruhába is öltöztetjük a Subarut, melynek tervezésekor, szándékosan, egy picit merészebbek voltunk mint korábban, én is kíváncsian várom miként mutat majd élőben?

- A verseny után sem jut sok időnk a pihenésre, a jövő hét elején Angliába utazok, van egy komoly érdeklődőnk a jövő évre, vele szeretnénk kipróbálni egy 2007-es Impreza WRC-t. A hét második felében itthon tesztelünk, egy cseh párost látunk vendégül, akik a Prágai Rallysprint előtt szeretnék kipróbálni, mit is jelent a legendás Subaru érzés, ha WRC-ről van szó!:)

A Ronde Marche hivatalos honlapja: www.prsgroup.it/marche_2008/index.htm
A Ronde Marche nevezési listája (PDF)

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, Bomba!, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Innovariant Kft., Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., G-Roby Kft.

Korda Racing