{

 

 

Újra a régi autóban!

November 7.
A Suzuki Team Hungary párosa a biztos második hely tudatában, és egy futamgyőzelem reményével vág neki a bajnokság évadzáró futamának...

Ollé Sasa- Czakó Janek: "Sajnáljuk, hogy nem tudtunk rajthoz állni az előző versenyen, ezért a bajnoki cím esélye teljesen elúszott. Így nyomás nélkül, felszabadultan megyünk a Mecsek ralin. Nagyon tetszenek a pécsi környéki pályák, ahol eddig nem volt szerencsénk, technikai hiba miatt mindig az első helyről búcsúztunk, reméljük ez a sorozat most megtörik...végre nyerni tudunk! A hócipőm már tele van azzal, hogy örök második vagyok, de ha ez van megírva, akkor beletörődöm, végül is ez sem rossz eredmény. Az új pálya is nagyon jó, roppant technikás, gyors, pont a Super1600-asnak való szakasz.

A csapatban ismét indul egy fiatal tehetségünk, aki jövőre szeretne a "magasabb” kategóriában menni, ezért lehetőséget kapott, hogy az autómmal, a Suzuki Swifttel menjen, én pedig a régi Ignisszel rajtolok. Nagyon szeretem ezt az autót, úgy gondolom, hogy technikailag jobban fel volt készítve, mint a Swift. Az utolsó két versenyen folyamatosan műszaki problémákkal küzdöttem. Ariel az utolsó pillanatban visszalépett, nem akar már ebben az évben rajtolni. Technikai sport lévén nemcsak a tehetségről szól a versenyzés, hanem az anyagi háttérről is, Ariel nem tudta azt a pénzügyi keretet megteremteni, ami szükséges annak ellenére, hogy támogatjuk. Sajnos, a jelenlegi gazdasági válság elég bizonytalanná teszi a szponzorainkat, ezért léptek vissza Ariel támogatói is. Bíró Petinek pedig, ez egy óriási motiváció a jövőre nézve, megízlelheti a kategóriát, egy top autóval versenyezhet, bizonyíthat egy olyan futamon, aminek igazán nincs tétje.”