Sebastien Ogier WRC-vel zárja az évet

Október 22.
Mi mással is tehetné fel a koronát fantasztikus világbajnoki debütálásra az idei leggyorsabb junior, minthogy a szezon zárófutamán már egy World Rally Carral áll rajthoz.

A Francia Auto Sport Szövetség (FFSA) és a Citroen tehetségkutató programjának győztese az idei évben mutatkozott be a Junior Világbajnokságon, a debütálás pedig káprázatos volt. Ogier élete első világbajnoki futamán magabiztos győzelmet aratott a C2-es Citroennel, amit újabb két elsőség tett még emlékezetesebbé. Ezt követően már ki is engedhetett, az utolsó Junior világbajnoki futamon, hazai pályán már a harmadik hellyel is bezsebelhette a világbajnoki címet.

Ogier tehát meghálálta a belé fektetett bizalmat, az érmek és a kupák mellett hamarosan egy újabb ajándékot is átvehet, támogatói a világbajnokság utolsó futamára, a Wales Rallyra egy Citroen C4 WRC-t bocsátanak az újdonsült világbajnok rendelkezésére.

Urmo Aava és Conrad Rautenbach-hoz hasonlóan, Ogier autóját is a PH Sport készíti fel a versenyre, de a Citroen Sport is megad minden segítséget Sebastiennek, hogy a nagyon közt is minél sikeresebben mutatkozhasson be.

Fri