Pethő a Murva Kupára hajt

Október 7.
A Murva Kupa A8-as értékelését szeretné megnyerni Pethő István és Rubóczky Attila a Nyirád Ralin. Az AP Motorsport párosa bízik benne, hogy sikerül megismételniük az előző murvás futamon, a Veszprém Ralin aratott győzelmüket, de a közönségről sem felejtkeznek el.

Pethő István: - A három kiesésünk után az A8-as bajnoki címre már nincs esélyünk, de a Murva Kupában még nyerhetünk. Arra próbálunk most ráhajtani. A felkészülésünk úgy érzem, jól sikerült, szeretnénk nyerni és abszolút értékelésben is jó helyezést elérni.

- Az autónkon már az utolsó simításokat végzik. Ózdon egy kicsit átalakítottuk az elejét, aztán egy teszten a hátulját is, de már teljesen rendbe raktuk, olyan, mintha most jött volna ki a szalonból.

- A prológon szeretnénk egy kicsit a közönségnek is autózni. Az egyik támogatónkat, Horváth Bélát, a Nagoya igazgatóját fogom vinni. Neki is szeretném megmutatni, milyen érzés keresztben csúszni.

Rubóczky Attila: - Az ózdi kiesésünk után, most szeretnénk jó eredményt elérni. A statisztikai számításaim azt mutatják, hogy a páros versenyeken jól szerepelünk, most pedig páros verseny következik, úgyhogy bizakodó vagyok.

- A tréningen nem volt túl nehéz dolgunk, hiszen a pályák megegyeznek a tavalyiakkal. Az elsőnapi pályák fekszenek jobban az Evo VI-osunknak, másnap az N-es Evo IX-esek gyorsabbak lehetnek, úgyhogy az elejét kell egy kicsit meghúznunk.

- Fullon fogunk menni, mert szeretnénk valami eredményt felmutatni. Leginkább saját magunknak.

A csapat együttműködő partnerei:
NAGOYA KFT, LAVINA SZERVÍZ KFT - MOBIL 1, Visegrádi Ásványvíz Kft. Bálint Sped, International Logistic Gateway Kft. Fülöp Transport, STIHL Jegenye Kft, Dafusz Kft, Car&Car Bt, NEOCONS Kft, SZOFA, AP Motorsport Kft, JRJ Bt. Autóvizsgáztatás Fót, PartnerCabel Kft, Alumatik Kft. Metrirep Kft, PERPETUUM MOBILE KFT, DUNA-DOM 2003 KFT, ABW Kft Vác, Crew Print, Shx-Gold Kft, H-Reklám Bt, Cola Trans Kft, HUD-TECH KfT Dunakeszi