Tovább növeltük az előnyt

Szeptember 27.
Mindkét szombati szakaszt megnyerve tovább növelte előnyét Korda Erik és Tóth György, a Péter Géza-Czeglédi Péter duó pedig magabiztosan tartja abszolút második helyet.

Csonka, de annál kalandosabb napot tudhat maga mögött a Korda Racing két versenyzőpárosa a Carpatica Rally Raid második versenynapján. Szombat reggel a mezőny Temesvárról Arad felé vette az irányt, ahonnan már versenytempóban kellett megközelíteniük a 300 kilométerrel északabbra fekvő Szatmárnémetit. Az elsőként rajtoló Korda Erik - Tóth György kettős mindkét szombati szakaszon abszolút első időt autózott, a Péter-Czeglédi tandem pedig rendre az összetett második helyre hozta a dízel Nissant, ezzel mindketten tovább növelték előnyüket a futam abszolút első illetve második helyén.

Korda Erik: - Kalandos napunk volt! Már a reggeli nyitószakaszon is akadtak kisebb gondok az itinerrel, de a nap második felében már több súlyos hibával is szembesültünk, volt ahol jobb kanyar helyett bal volt bejegyezve. Ennek ellenére is nagyon élvezem a versenyt, a pályák nagyon tetszenek, igazi tereprali pályákon versenyezhettünk! Bár a hosszú szakasz nagy részét nem értékelték, úgy érzem itt sem vallottunk szégyent, az autó egész nap hibátlanul működött, és mi is bírtuk szuflával. Egy kicsit megnehezítette a dolgunk, hogy a nap második felében elromlott a hangosítás, Gyuri hallott engem, csak én nem hallottam őt, de elég hangosan kiabált, úgyhogy emiatt nem szenvedtünk el veszteséget csak estére nem maradt sok hangja.

- Gézáék is szép eredményt értek el, egy féltengelytörés miatt a nap második felét hátsókerék hajtással tették meg, ennek ellenére stabil második helyük nem került veszélybe, sőt még növelni is tudták előnyüket.

- Holnap ismét hosszú napunk lesz, annyi könnyebbséggel, hogy ugyanazt a pályát tesszük meg többször.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Vegyépszer Zrt, Hídépítő Zrt, Bomba!, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, GT Gumi 2004 Kft, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, World-Gate Kft., Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Motul, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Variocommerce Kft., G-Roby Kft., Land Man 64 Kft,