Nem maradunk itthon!

Szeptember 23.
Szeptember utolsó hétvégéjén Romániában vendégszerepel a Korda Racing, a temesvári Carpatica Rally Raid versenyen a csapat két autóval és egy quaddal száll harcba.

A korábbi tervek közt ezen a hétvégén egy orosz kirándulás volt bejegyezve a csapat naptárába, egy orosz bérlő az ottani világbajnoki kandidáló futamra vitte volna az egyik Impreza WRC-t, azonban az utolsó pillanatban visszalépett a közös szerepléstől. Mivel az utazótáskák már készen álltak, a csapat úgy döntött elfogadja a Carpatica Rally Raid szervezőinek invitálását, hogy Romániában tölti szeptember utolsó hétvégéjét.

A Korda Racing a Technosporttal karöltve két autóval érkezik Temesvárra, Korda Erik és Tóth György mellett a Péter Géza - Hegedűs Zoltán duó is egy-egy Nissan Pickuppal száll versenybe. A Quadosok mezőnyéből pedig ezúttal sem hiányozhat a Hungarian Baja-n fölényes magyar bajnoki győzelmet arató Linninger Patrik.

Korda Erik: - Sajnos az idei terepralis szezonunk nem egészen úgy alakult, ahogy azt év elején elterveztük, ezért a szezon második felét már teljes egészében a jövő évi felkészülésnek szenteljük. A 2009-es magyar bajnoki szezon rajtjáig 4-5 versenyen szeretnénk rajthoz állni, idehaza hátravan még egy bajnoki és szemezünk egy portugál versennyel is. A tapasztalatszerzésre remek lehetőséget kínál a romániai Carpatica Rally Raid, a 700 kilométeres össztávból közel 500-at tesz ki a szelektív szakaszok hossza, melyek közül kiemelkedik a világviszonylatba is párját ritkító 260 kilométeres etap.

- A versenyen nem leszünk egyedül, hiszen Linninger Patrik mellett velünk tartanak márkatársaink, Péter Géza és Hegedüs Zoltán is. Gézáékkal eddig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, az elmúlt két versenyen közösen szervizeltünk, az együttműködésünket pedig most egy kicsit még szorosabbra kötjük.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Vegyépszer Zrt, Hídépítő Zrt, Bomba!, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, GT Gumi 2004 Kft, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, World-Gate Kft., Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Motul, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Variocommerce Kft., G-Roby Kft.

Fri