Szilágyi Janiék a Rábaringen!

Szeptember 20.
A Horvát Rally bajnokság következő futama előtt Szilágyi Jani a hétvégén megrendezésre kerülő 7. Horvát Boci Emlékversenyen áll rajthoz, régi-új navigátorával, Dienes Babszival az oldalán.

A szombati prológot követően vasárnap a Rábaringen folytatódik a verseny, ahol egy 16,5 km hosszú szakaszt jelöltek ki a rendezők és ezt többször kell teljesíteniük a párosoknak.

A hírek szerint érdekes párosokkal találkozhatnak a kilátogató nézők. ifj. Cseh Vilmos a Budai féle Toyota Corolla WRC-vel, a többszörös Horvát Bajnok Juraj Sebalj, a szintén Horvát Sinisa Crnojevic, Asi, Matics Misi és Rongits Attila is rajthoz állnak Mitsubishi Lancerrel.

Jani :Egyfajta felkészülésnek szánjuk ezt a verseny a jövő hétvégi horvát futamunk előtt. Babszival már mentünk együtt pár évvel ezelőtt, de biztosan ránk fér egy kis közös munka. A hosszú nyári szünet után nekem sem árt visszaszokni, mert a hátralevő négy bajnoki versenyünk nagyon fontosak számunkra.

A végeredmény helyett inkább a beállítások tesztelésére fektetjük a hangsúlyt, de az is lényeges hogy egy jó ízűt autózzunk és élvezzük a versenyt.

Köszönet támogatóinknak:
Verbatim, InoxCrom, Vivamed, Kiter Kft., Transdanubio’96 Kft., K+F Tanácsadó Kft., Jakatics Kft., Baumedix Kft., Atia - Line Kft., Atomic Cargo Kft., Kumho Tyres

Stille ASE