Rally a tévében és a neten

Szeptember 12.
Az IRC sorozat következő futamáról távolmaradó rally-őrültek szinte percről percre követhetik a Principe de Asturias Rally mozzanatait az interneten. A szervízparkból pontosan 3 bejelentkezés lesz egyenes adásban: pénteken 2, szombaton 1...

Ha valaki nincs televízió-közelben, akkor az internet világának köszönhetően a számítógépén is figyelemmel kísérheti az Eurosport műsorait.

A legelső bejelentkezés péntek reggel 9.45-től 10.15-ig lesz, Közép-Európai idő szerint. Továbbá 14.30-tól 15.00-ig, illetve 18.30-tól 19.00-ig. A nap összefoglalása este 21.45-től várható, amit az Eurosport a televízióban körülbelül éjfél magasságában fog közzétenni.

Szombaton nem sokkal negyed egy után várhatjuk a neten a videós stáb jelentkezését egy fél órára. Végül a szervezők egy exkluzív élő közvetítést ígérnek a rally végére, 15.41-től egészen 16.11-ig, amit a tv pártiak kicsit később, kora este háromnegyed 7-től nézhetnek majd meg.

Gilbert Roy, az Eurosport főnöke elmondta: "Szeretnénk izgalmakat vinni a technikai sportokat kedvelők életébe, hasonló minőségben, mint ahogy a napi összefoglalókat is láthatták éjszakánként. A célunk még most sem valósult meg teljesen, ennél sokkal több rallyt tervezünk a sport tv nézői házába bevinni, csak valahol el kell kezdeni...”

A Principe de Asturias Rally, ami egyébként a 2008-as év hetedik IRC fordulója, csütörtök este vette kezdetét a rajtceremóniával, Oviedoban. Pénteken 15 aszfalt utakon teljesítendő gyorsaságikkal folytatódnak a küzdelmek. A díjátadót pedig szombat délutánra tervezik.

Bettega bizakodó
Az Abarth továbbra is optimista
Átalakul a Kína Rally

Lara