Vizin a kedvenc pályáján kezdhet

Augusztus 27.
Kedvenc pályáján kezdheti a Hell Energy-Drink Ózd Ralit Vizin László és Zsiros Gábor, akik már csak ezért is reménykednek benne, hogy az első szaksztól kezdve gyorsak tudnak lenni. A megerősödött mezőnyben a kitűzött cél most sem változott, az első ötbe szeretnének bekerülni.

Vizin László: - Egyelőre nagyon jó versenynek tűnik az Ózd Rali. A rendezők nagyon profin végezték a dolgukat. Már a pályabejárások alkalmával is láthattuk, hogy komolyan veszik a versenyrendezést.

- Hat pálya lesz, amiken háromszor kell végigmennünk, viszonylag kevés etap kilométerrel. Az egyik kedvenc pályámmal, -Zagyvaróna-Cereddel kezdődik a verseny, amit ráadásul ebből az irányból még jobban is kedvelek. De a többi pálya is tetszik.

- Az autónk teljes felújításon esett át. Szükségünk is lesz a jó autóra, hiszen még egy 2003-as Subaru lesz a mezőnyben, aminek persze csak örülünk. Megpróbálunk az elejétől fogva igyekezni. Most is, mint mindig az első öt a cél a versenyen és a bajnokságban is.

- A nyári szünet sem telt el rali nélkül. Navigátorom, Zsiros Gábor két versenyen is indult, mint sofőr, a Baranya Kupát legnagyobb megelégedésemre meg is nyerte. Természetesen ott voltam mind a két versenyén, próbáltam segíteni neki, de nem nagyon volt rá szükség, mert Gábor nagyon ügyes a kormány mögött is.

A csapat együttműködő partnerei:
AXIÁL KFT, HÓD-MEZŐGAZDA ZRT, VALKON KFT, MAGTÁR KFT, STROMBOLY EVENT KFT, IKR NYRT, KAMARÁS-DUNA KFT