Kandidálnak a franciák

Augusztus 27.
A 11. Rallye Coeur de France, ami egyébként az első IRC-t kandidáló esemény a franciáknál, a hétvégén kerül megrendezésre, augusztus 29-30-án. A futam aszfalt szakaszait az ország középső részére jelölték ki, nem hiába a Coeur elnevezés, ami szívet jelent. Emellett pontosan még 7 IRC-t támogató versenyt regisztráltak az idén (Arctic Rally, Sata Rallye Azores, Targa Florio Rally, Safari Rally, Rally Halkidiki, Poland Rally, BF Goodrich Veszprém Rally).

A hétvégi futamon a nevezőknek 127 versenykilométert kell teljesíteniük 2 nap alatt, összesen 10 gyorsasági keretében. Az első nap délután fél 5-kor kezdődik, majd négy szakaszt követően a parc fermében várják éjszakára az autókat.

Szombaton a hátralévő hat rész következik, ha minden a tervek szerint halad - fél 11-kor rajtolhatnak el a gy5-ösről. A díjátadóra este kerül sor, fél 7 magasságában. Ezzel a kezdeményezéssel a közel 100 nevezett csapat esélyt kap arra, hogy egy IRC versenyen érezze magát, és hasonló környezetben teljen el a futam 2 napja. További információ a hivatalos honlapon érhető el: www.rallyecoeurdefrance.org

Rossetti nem adja fel
Liox második győzelme
A bajnok visszatér

Lara