Balogh és a birkózógép a Hell Energy-Drink Ózd Ralin

Augusztus 25.
A BF-Goodrich Veszprém Ralin aratott győzelme után most aszfalton kell megmutatnia tudását Balogh Jánosnak és Németh Lászlónak. A Hell Racing Team párosa első alkalommal áll rajthoz aszfaltos versenyen az Evo IX Mitsubishivel, ezért a verseny előtt egy komolyabb teszten szeretnék beállítani az autót. A beállításokban most is segítségükre lesz csapattársuk, a kétszeres N-es bajnok Spitzmüller Csaba. Balogh szerint, ha sikerül az autót jól beállítani, és ő is gyorsan fel tudja venni a fonalat, az N csoport élmezőnyében, vagyis az első ötben végezhet.

Balogh János: - Megint új dologba csöppenünk. Ez lesz az első versenyünk aszfalton az Evo IX-essel. Murván egész jól sikerült belaknunk az autót. Az után már könnyebb lesz az aszfalton is hozzászokni. Ettől függetlenül nagy feladat előtt állunk és azt hiszem, a versenyen megint egy birkózógépbe fogok beülni.

- Az autó még felkészítés alatt van. Veszprémben nagyon sokat segített a verseny előtti teszt és hogy sikerült tökéletesen beállítani az autót. Most is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a tesztre. Spici ezúttal is a segítségünkre lesz, ami óriási előny, hiszen hatalmas rutinnal rendelkezik az autók beállításával kapcsolatban.

- Nagyon örülnék neki, ha a versenyen homogén időjárás lenne, vagy száraz pályával, vagy vizessel, csak ne váltakozzanak. Most nagyon nem szeretnék száraz gumival vizes pályán menni.

- Ha sikerül az autót jól beállítani és én is hamar fel tudom kapni a fonalat, akkor remélem, hogy a mezőny elejében leszünk, ami az N csoportban az első ötöt jelenti. Mindenképpen nagyon szoros versenyre számítok.

- Ami a csapattársainkat illeti, szerintem Spiciék aszfalton nagyon jó úton járnak, abszolút győzelmi esélyesek. Czél Petiéknek pedig egyre nagyobb a rutinjuk, aszfalton ők is nagyon gyorsak lesznek, úgyhogy mindenképpen csapaton belüli külön versenyre is számítok velük.