A Rallye2 Monte Carlojában

Augusztus 6.
A Master Cars csapat Rallye2-es szekciója a hétvégén a bajnokság legszínvonalasabb és talán legizgalmasabb futamán áll majd rajthoz Komlón a Baranya Kupán.

A hétvégi futamon két párost láthatunk majd a csapat színeiben. Szokás szerint egy Renault Clio-val áll a rajthoz Gergely Balázs és Zavicsa Zsolt akik a veszprémi megpróbáltatások után remélhetőleg most sikeresen célba jutnak majd a nagyszerű mecseki pályákon.

Ismét itt lesz a csapatban Rádóczi József és Szemmelróth Attila az Opel Astrával akik csak az aszfaltos futamokon állnak rajthoz. A fiuk remélik, hogy a Miskolci futam óta letelt időben nem rozsdásodtak be túlságosan és rögtön újra fel tudják majd venni a ritmust és ezúttal a jó öreg Astra is úgy gondolja majd, hogy méltók lesznek rá, hogy valami jó helyen hajtsanak át a céldobogón.

Mindkét kettősünk az A7 géposztály értékelésében indul majd neki a három pályának melyeken három körben kilenc gyorsasági szakaszt kell teljesíteniük összesen kilencven kilométeren keresztül. Mindezt megelőzi azonban a szombat esti prológ melyet Komló belvárosában teljesítenek majd vélhetően ismét több ezres lelkes nézőközönség előtt.

A csapat nagyon reméli, hogy a hétvégén egy a veszprémihez hasonló sikeres futam teljesítésének örülhetünk majd vasárnap a komlói céldobogón!