Pontszerző helyeken

Június 7.
Sikeres napot zárt a Korda Racing az Országos Rally Bajnokság idei első murvás állomásának nyitó napján, a csapat mindhárom Subaru Impreza WRC-je pontszerző helyekről várhatja a vasárnapi folytatást.

Korda Erik: - Összességében elégedett vagyok a mai nappal, hiszen mindhárom autónk sikerrel teljesítette a rali hosszabbik napját. Bevallom, izgatottan vártam, hogy milyen érzés lesz, amikor szinte egyszerre fut be sátraink alá a három Subaru, hiszen Norbi és Gergő egy, Tibi pedig három percre érkezett meg a szervizparkba, de azt hiszem eddig jól vizsgáztunk három autóból. Ehhez persze kellett az is, hogy a mai napon igazából nem voltak műszaki problémáink, a Subaruk egész nap megbízhatóan üzemeltek. Gergőéknél kellett a déli szervizben kicserélni az elektromos gázpedál potméterét, ezen kívül szinte csak a sártól kellett megszabadítanunk autóinkat.

- Izgalomból vasárnapra is marad bőven hiszen, mindhárom versenyzőpárosunknak megvan még az esélye az előrelépésre, ezért azonban egymással is meg kell majd küzdeniük.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Vegyépszer Zrt, Hídéptő Zrt, Bomba!, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRt, GT Gumi 2004 Kft, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, Motul, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Variocommerce Kft.