Balogh Jani visszatér

Június 2.
Háromautós csapatra bővül a Hell Racing Team, miután hosszas előkészítő munkát követően végre tartósan is láthatjuk versenyezni Balogh Jánost és Németh Lászlót az Országos Rali Bajnokságban. Az egykori N2-es bajnok Balogh egy vadonatúj építésű N-es Mitsubishi Lancer Evo IX-essel tér vissza, és ígérete szerint mostantól rendszeres résztvevője lesz a bajnokságnak.

Balogh János: - Már az év elején is szerettünk volna versenyezni, de mindenképpen jó autóba akartam ülni. Egy vadonatúj építésű Evo IX-es Lancerra kaptunk ajánlatot, ami azért tetszett meg nagyon, mert egyedül én használhatom az autót. Annyira új, hogy csak a Szombathely Ralira készült el. Ez nekünk is kapóra jött, mert a költségvetésünk is mostanra állt úgy össze, hogy felelősséggel neki tudunk vágni a szezonnak.

- Nagyon rég óta tervezem a visszatérést. Az N2-es bajnokság megnyerése után több mindennel próbálkoztam, de úgy láttam, hogy az N4 lehet a legjobb út. 2006-ban a Mikulás Ralin indultam először N-es Mitsubishivel. Tavaly Veszprémben és Nyirádon is kipróbáltam magamat, egy Evo VI-ossal. Nyirádon ugyan negyedikek lettünk, de úgy éreztem, hogy az Evo VI-os már nem versenyképes a mezőnyben és az idén mindenképpen egy jó, ütőképes autóval akartam rajthoz állni.

- Négy plusz egy futamra szól a szerződésünk. Ha jól állunk a bajnokságban, akkor az utolsó versenyen is rajthoz állunk, ha nem, akkor lehet, hogy külföldön megyünk egyet. Biztosan sokat kell még tanulnom, de remélem, hogy az év végére aszfalton és murván is jó eredményeket fogunk elérni.