Irány vissza a dobogóra!

Május 2.
Turán Frigyes- Benics Kálmán:
"Ezen a napon, minden megtörtént... A napunk remekül indult, a vizes utakon egyenlő feltételekkel rajtoltunk, majdnem mindenki vizes gumival kezdett.

Ez volt a jó választás, a második szervizben azonban ismét úgy gondoltuk feltesszük a vizes gumikat, amit nem kellett volna. Kicsit nehezen hittük el, hogy a pályák szárazok, amikor a szervizben ömlött az eső. Így a biztonságosabb megoldást választottuk, újból a vizes gumik mellett döntöttünk, ami rossz döntésnek bizonyult, négy száraz gyorsaságin vizes gumikkal menni. Ezt az elhatározást, nemcsak mi hoztuk meg tévesen, Spitzmüllerék hasonló gumikkal mentek, így teljesen egyforma időket autóztunk. Amikor technikai gondunk akadt, már nem tudtuk tartani velük a lépést, 4-5 másodperceket jelentett gyorsonként, ami nem is olyan őrült különbség. A kánói szakaszon pedig, előjött egy fékprobléma, egy kicsit pumpálgatnunk kellett a féket a féktávok előtt, emiatt lassultunk egy kicsit, de úgy gondolom, most már megoldódott ez a nehézség. Holnap irány vissza a dobogóra!

A beállításokat abszolút jól eltaláltuk, nagyon jól érezzük magunkat az autóban, szerintem gyorsan is mentünk a lehetőségeinkhez és a tapadásunkhoz mérten. Sokan szurkoltak nekünk a pályák mellett, a kánói gyors abszolút alkalmas arra, hogy az ember látványosan közlekedjen. Nagyon jó volt az egész napunk, bár itt a szervizparkban kicsit el voltam szontyolodva az eredmény miatt, hiszen lecsúsztunk a negyedik helyre. Turi Tomi eléggé a lovak közé csapott, szerintem ők slickkel mentek ki, ami főleg a féktávokon, illetve a kanyarsebességnél volt a segítségére, gyorsan, ügyesen ment. A különbség tizenkét másodperc közelében van, úgy gondolom ez behozható, fel tudjuk venni a versenyt, azt kell nézni, hogy tavaly ilyenkor már otthon voltunk!”

Köszönjük támogatóinknak!