Megittuk a vért

Április 29.
Második versenyére készül Czél Péter és Szőke Tamás az Evo IX-es Mitsubishivel. Céljuk, Egerhez hasonlóan pontszerzés az N csoportban, de mivel a Hell Racing Team versenyzője számára a Szemerey Transport–Miskolc Rali hazai futam lesz, ezért kötelezőnek tekinti a jó szereplést.

Czél Péter: - Egerben a pontszerzés volt a célunk. Borzasztóan boldogok voltunk, hogy sikerült teljesítenünk. Most hasonlóak az elvárásaink. Miskolc lesz a második versenyem az Evo IX-essel. Száraz aszfalton még nem sokat mentünk vele, úgyhogy még sok gyakorlásra lenne szükségünk. A pályabejárási lehetőséget az első óra első percétől az utolsó óra utolsó percéig kihasználtuk. Úgy érzem tisztességesen felkészültünk a versenyre. Annál is inkább, mert hazai futam lesz a számomra. A pályákat nem nagyon ismerem, mert amikor ezek a szakaszok szerepeltek, akkor én éppen nem versenyeztem. De azért csak Miskolcról van szó, ahol kötelező jól szerepelnünk. Változatlanul nagyon jóleső érzés, hogy a Hell Racing Teamben versenyezhetünk, és hogy Spici illetve Kazár Miki csapattársai lehetünk.

Szőke Tamás: - Nagyon aprólékosan készítettük el az itinerünket. Szerettünk volna a pályabejáráson minél precízebb munkát végezni. Másik autóval állunk rajthoz, ami nem lesz ismeretlen a számomra, mert a Mikulás Ralin ezzel versenyeztünk Spicivel. Változtattunk az autó dizájnján is egy kicsit, hogy még szebbek legyünk Miskolcon. Még mindig sokat kell tanulnom a navigálásról, de rengeteg segítséget kapok a Hell Racing Teamtől, és nagyon sok belső felvételt nézek. Miskolcra egyértelműen pontokért megyünk, ahogy Kazár Miki szokta mondani, megittuk a vért és nekimegyünk a versenynek.