Rali 1-es autóval indul a 16 éves Demjén Martin

Március 13.
Első alkalommal vezethet a 16 éves Demjén Martin, rali 1-ben is szerepelt versenyautót, a hétvégén megrendezésre kerülő Cered Ralisprinten. A hatéves raliversenyzői rutinnal és két bajnoki címmel rendelkező Demjén eddig hetven ralisprint versenyen állt rajthoz, amin összességében 82 serleget nyert. Erre a versenyre lecserélte korábbi hű társát, a BMW 325iX-et, és egy rali 1-et is megjárt A7-es Opel Astra OPC-vel áll rajthoz, amivel Cereden az abszolút első ötben szeretne végezni.

Demjén Martin: - Nagyon várom már az első versenyemet az Opel Astrával. Ez lesz az eddigi legerősebb versenyautóm. A BMW kb. 180 LE-s volt, az Opel kétszáz, de ez egy teljesen profi versenyautó, tolókerekes váltóval és Proflex gátlókkal. Ceredet nagyon szeretem, eddig már négyszer versenyeztem rajta. A BMW-vel is jó eredményem volt, remélem, most az Opellal még jobb lesz. A nevezési lista alapján, elég erős mezőny lesz, sok rali 1-es pilótával. Remélem, őket külön értékelik tőlünk. Az idén hat-hét ralisprint versenyt tervezünk, jövőre pedig, ha már megszerezhetem a jogosítványt, akkor rali 1-ben vagy rali 2-ben szeretném folytatni.

Demjén Martin együttműködő partnerei:
PiPi Kft, Papp Ferdinánd, Ózdi Csapágybolt Kft, Dobronovszky Róbert, Gyöngyösi Gumiszervíz Ózd, Vitkó Security Kft, Mild-Com Kft, Kemotron Kft, Németh és Társa Bt, Hajdina Bt, Traex Computer Kft, Design Grafikai Stúdió

www.martinrally.hu